Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

уторак, 23 април 2024 06:05

Регионална домијада у културно-уметничком делу одржана је у Књажевцу 13.априла 2024.године. Наши ученици су припремили разноврстан уметнички програм а њихов труд и рад се итекако исплатио и донео нам следеће награде:

             - 1. место за Андрију Младеновића у категорији Класична музика

             - 3. место за фолклор

             - 3. место за драмски приказ

             - 2. место за рукотворине “Цветотворине”

             - 2. место у категорији Цртеж у изложбеном делу за Марију Ташковић

Интересантно је рећи да је наш дом ове године после паузе од пар година, у програм опет уврстио и фолклорну секцију која је била итекако запажена те и за свој наступ донела награду.

 

уторак, 23 април 2024 05:26

Регионална домијадa у делу спортских активности била је организована 20. априла 2024.године у Зајечару. Домаћини су били јако гостопримљиви а ми смо се лепо забавили и назад у дом донели следеће награде:

       - Стрељаштво дечаци - екипно прво место

       - појединачно трећи - Александар Јевтић

       - Одбојка девојке - друго место

       - Шах појединачно - треће место - Никола Станојковић

 

четвртак, 29 фебруар 2024 08:44

У сарадњи са васпитачицама Тијаном и Маријом и ове године смо скретали пажњу на последњи четвртак фебруара месеца. „Друг није метаиДругарство =богатствоиДобра дела дају ти крилаСамо су неке од порука које се данас изговарају у нашем дому. Подигнимо свест о важности ове теме! Стоп вршњачком насиљу!

 

 

 

среда, 28 фебруар 2024 08:35

У дому вечерас ученицима са одличним успехом као и студентима са високим просеком подељене су књиге у знак похвале за изузетан рад и залагање на школовању. Честитке добитницима! Овим смо обележили и Национални дан књиге који је установљен 2013. године на иницијативу Народне библиотеке Србије.

 

среда, 14 фебруар 2024 12:37

Креативна група ученица заједно са васпитачицама Тијаном и Аном обележила је ове године дан љубави..

 

уторак, 01 децембар 2020 08:00

На сајту Дома ученика средњих школа у Лесковцу отворена је нова категорија под називом УЧЕНИЧКИ КУТАК у којој ће бити објављивани материјали који се односе на подршку ученицима, као и друге корисне информације за њих и њихове родитеље.